Minusta

Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimon kohteisiin kuuluu jalkapallo, musiikki ja terveys sen kaikissa muodoissaan. Olen arjessa fyysisesti aktiivinen jalkapallon, kuntosalitreenaamisen ja lenkkeilyn puolella.

Pyrin myös jatkuvasti kehittämään ja parantamaan omaa hyvinvointiani. Tämä näkyy selkeästi myös osteopaatin työssä. Yksi tärkeimmistä asioista onnistuneessa hoitosuhteessa on luottamuksen ja  motivaation rakentaminen  sekä tavoitteita kohti eteneminen sinulle sopivaan tahtiin.

Osteopaattina minulla on velvollisuus pysyä ajan tasalla viimeisimmästä tiedosta. Tämän takia päivittelen jatkuvasti omaa osaamistani lisäkoulutuksilla ja omatoimisella viikottaisella opiskelulla. Erityisen tärkeinä ja kiinnostavina osa-alueina tällä hetkellä ovat krooninen kipu ja hengityksen kokonaisvaltainen vaikutus terveyteen.

Koulutustaustani:

-Osteopaatin nelivuotinen ammattikorkeakoulututkinto. Metropolia Ammattikorkeakoulu, 2022

-Renzo Molinari: Women's health and pregnancy - an osteo approach. Suomen Osteopaattiliiton täydennyskoulutus, 2022

-Christian Fossum: Osteopaattinen kliininen näkökulma onteloiden hoitoon. Suomen Osteopaattiliiton täydennyskoulutus, 2023

Miksi juuri osteopatia?

Aluksi ajattelin, että haluan fysioterapeutiksi. Tämä johtui siitä, että en juurikaan tiennyt muista mahdollisuuksista sote-aloilla. Kuitenkin yhteishaun kohteisiin perehtyessäni törmäsin osteopatian opintoihin. Opintojen sisältöön ja alaan tutustuessani huomasin, että tämähän istuu täydellisesti omiin arvoihin ja ajatusmaailmaan. Opiskelun aikana minua alkoi entistä enemmän kiehtomaan osteopaattinen lähestyminen terveyteen ja ihmiskohtaamiseen, jossa kehon anatomian lisäksi keskitytään biopsykososiaalisiin tekijöihin. Eli toisinsanottuna otetaan ihminen kokonaisuutena huomioon.

Pyrin kehittämään ja laajentamaan osaamistani jatkuvasti niin osteopatian, kuin terveyden saralla ylipäätään. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on ihmisen anatomian ja fysiologian osaamisen syventäminen sekä tuki- ja liikuntaelimistön vammojen hoito ja kuntoutus. Myös kivun fysiologia ja kipuasiakkaan kohtaaminen on teema, joka on omassa työelämässäni tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista opiskelukohteista. Minua kiinnostaa laajentaa osaamistani lähitulevaisuudessa myös lasten- ja raskaana olevien naisten osteopaattiseen hoitamiseen ja kenties myös neurotieteiden puolelle.


Mitä palveluita tarjoan?

Tarjoan vastaanotollani osteopaattisen hoidon lisäksi myös purentalihasten hoitoa. Kumpikin palvelumuoto soveltuu erittäin hyvin kaikenikäisille, aina vauvasta vaariin. Varaa aikasi, niin muovataan juuri sinun tarkoituksiisi sopiva hoitosuunnitelma. Molempien palveluiden ensikäyntiin sisältyy esitietolomakkeen täytön lisäksi kattava haastattelu, jossa kartoitamme oirekuvasi ja terveyshistoriasi.

Minulle hoitoon?

Hoitokäynneilläni on aina rento, turvallinen ilmapiiri jossa voit olla oma itsesi. Olen aidosti kiinnostunut kuulemaan, miten juuri sinä voit. Teen työtäni aina parhaan osaamiseni mukaan. Etenemme hoitokäynneillä sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tärkeää minulle on, että saan motivoitua ja sitoutettua sinut hoitoprosessiin.

Teen osteopaattisia hoitoja Helppaamon tiimissä Tampereen Koivistonkylässä osoitteessa Lempääläntie 21! Ajan saat varattua suoraan netistä, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse numeroon 040 410 3874.

Kuulostaako hyvältä?