Minusta

Olen valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta osteopaatin ammattiin keväällä 2022. Tutkinnon suorittamisen jälkeen olen kouluttautunut aktiivisesti koko työurani ajan. Jatkuva oppiminen on ihan mahtavaa ja tiedonjano vain kasvaa jatkuvasti lisää oppiessani. Sen voin sanoa, että olen oikealla alalla.

Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä persoona. Asiakkailtani olenkin saanut paljon kiitosta ihmisläheisestä, kiireettömästä ja rauhallisesta työskentelyotteestani. Yksi tärkeimmistä asioista onnistuneessa hoitosuhteessa on luottamuksen ja motivaation rakentaminen sekä tavoitteitasi kohti eteneminen juuri sinulle sopivaan tahtiin ja tyyliin.

Vapaa-ajallani pelaan futista divaritasolla, käyn kuntosalilla, musisoin ja lueskelen terveyteen liittyvää tietokirjallisuutta sekä fiktiokirjallisuutta. Minua kiinnostaa myös hyvinvoinnin "optimoiminen", joku voisi tätä kutsua biohakkeroimiseksikin. Pyrin pitämään itsestäni mahdollisimman hyvää huolta, koska miten pystyisin tarjoamaan sinulle parhaan avun jos en itse elä ohjeistamieni periaatteiden mukaisesti.  

Osteopaattina minulla on velvollisuus pysyä ajan tasalla viimeisimmästä tiedosta. Tämän takia päivittelen jatkuvasti omaa osaamistani lisäkoulutuksilla ja omatoimisella jatkuvalla opiskelulla. Erityisosaamista löytyy kipukroonikoiden hoitamisesta. Myös hengityksen toiminta kokonaisuudessaan on äärimmäisen mielenkiintoista ja tärkeä aihe minulle. Tämä näkyy vahvasti siinä, että hengitystä hyödynnetään myös hoidon tehostamiseen. Tiedän myös paljon urheilusta, etenkin salitreenaamisesta. Joten pystyn hoitojen ohessa tarjoamaan apua myös treenaamiseen liittyvissä kysymyksissä. 


Koulutustaustani:

-Osteopaatin nelivuotinen ammattikorkeakoulututkinto. Metropolia Ammattikorkeakoulu, 2022

-Renzo Molinari: Women's health and pregnancy - an osteo approach. Suomen Osteopaattiliiton täydennyskoulutus, 2022

-Christian Fossum: Osteopaattinen kliininen näkökulma onteloiden hoitoon. Suomen Osteopaattiliiton täydennyskoulutus, 2023

Asiakaspalautteita

Miksi juuri osteopatia?

Aluksi ajattelin, että haluan fysioterapeutiksi. Tämä johtui siitä, että en juurikaan tiennyt muista mahdollisuuksista sote-aloilla. Kuitenkin yhteishaun kohteisiin perehtyessäni törmäsin osteopatian opintoihin. Opintojen sisältöön ja alaan tutustuessani huomasin, että tämähän istuu täydellisesti omiin arvoihin ja ajatusmaailmaan. Opiskelun aikana minua alkoi entistä enemmän kiehtomaan osteopaattinen lähestyminen terveyteen ja ihmiskohtaamiseen, jossa kehon anatomian lisäksi keskitytään biopsykososiaalisiin tekijöihin. Eli toisinsanottuna otetaan ihminen kokonaisuutena huomioon.

Pyrin kehittämään ja laajentamaan osaamistani jatkuvasti niin osteopatian, kuin terveyden saralla ylipäätään. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on ihmisen anatomian ja fysiologian osaamisen syventäminen sekä tuki- ja liikuntaelimistön vammojen hoito ja kuntoutus. Myös kivun fysiologia ja kipuasiakkaan kohtaaminen on teema, joka on omassa työelämässäni tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista opiskelukohteista. Minua kiinnostaa laajentaa osaamistani lähitulevaisuudessa myös lasten- ja raskaana olevien naisten osteopaattiseen hoitamiseen ja kenties myös neurotieteiden puolelle.


Mikä on hoitofilosofiani?

Vastaanotollani otan huomioon yksilöllisen tilanteesi. Hoito muovataan aina juuri sinun tilanteeseen sopivaksi. Jos kroppa on todella kipuherkässä tilassa, niin silloin todennäköisesti hoidonkin on hyvä olla kevyempää. Ei lähdetä runnomaan kroppaasi väkisin auki. Osteopatiakäyntien ei kuulu olla verta, hikeä ja kyyneliä aiheuttavaa touhua.

Hyvinvointiin ei löydy oikotietä tai taikapilleriä. Etenkään silloin, jos kipu tai vaiva on kestänyt useita vuosia. On tärkeää, että asetamme yhdessä realistiset tavoitteet. Kaikista parhaimmat tulokset saavutetaan, kun olet itse valmis panostamaan hyvinvointiisi. Se, mitä teet hoitohuoneen ulkopuolella, paranemisen kannalta älyttömän tärkeää.


Mitä palveluita tarjoan?

Tarjoan vastaanotollani osteopaattisen hoidon lisäksi myös purentalihasten hoitoa. Kumpikin palvelumuoto soveltuu erittäin hyvin kaikenikäisille, aina vauvasta vaariin. Varaa aikasi, niin muovataan juuri sinun tarkoituksiisi sopiva hoitosuunnitelma. Molempien palveluiden ensikäyntiin sisältyy esitietolomakkeen täytön lisäksi kattava haastattelu, jossa kartoitamme oirekuvasi ja terveyshistoriasi.

Minulle hoitoon?

Hoitokäynneilläni on aina rento, turvallinen ilmapiiri jossa voit olla oma itsesi. Olen aidosti kiinnostunut kuulemaan, miten juuri sinä voit. Teen työtäni aina parhaan osaamiseni mukaan. Etenemme hoitokäynneillä sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tärkeää minulle on, että saan motivoitua ja sitoutettua sinut hoitoprosessiin.

Teen osteopaattisia hoitoja Helppaamon tiimissä Tampereen Koivistonkylässä osoitteessa Lempääläntie 21! Ajan saat varattua suoraan netistä, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse numeroon 040 410 3874.

Kuulostaako hyvältä?