Palvelut ja hinnasto

Hoitokäynneilläni on aina rento, turvallinen ilmapiiri jossa voit olla oma itsesi. Olen aidosti kiinnostunut kuulemaan, miten juuri sinä voit. Teen työtäni aina parhaan osaamiseni mukaan. Hoito on aina asiakaslähtöistä, joka käytännössä tarkoittaa, että etenemme hoitokäynneillä sinun tavoitteidesi mukaan.

Helppaamo: Maksutapana käy korttimaksu, lahjakortti sekä kaikki hyvinvointisetelit (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak).

Osteopatia

Ensikäynti 60min

70€

Osteopatia

Jatkokäynti 60min

70€

Purentalihasten hoito

45min

55€

Purentalihasten hoito

60min

65€

Tarkemmin tarjoamistani palveluista

Osteopatian ensikäynnin rakenne

Ensikäynti kestää 60 minuuttia. Käynti alkaa esitietolomakkeen täytöllä ja tämän jälkeen kattavalla haastattelulla (15-20 min). Haastattelussa käydään läpi nykyisen vaivan oirekuvaa sekä yleistä hyvinvointiasi (esim. uni, stressitaso, harrastukset, ravinto). Tämän lisäksi minua kiinnostaa myös mahdolliset aikaisemmat vaivat ja leikkaukset, diagnosoidut sairaudet ja lääkitykset sekä aikaisemmat hoidot. Tämä kaikki tieto on tärkeää kokonaiskuvan hahmottamisen kannalta. Älä epäröi kertoa myöskään sellaisia asioita, jotka tuntuvat sinulle vähäpätöisiltä. Se voi olla minulle osteopaattisesta näkökulmasta hyvinkin tärkeää tietoa.

Esitietolomakkeen täytön ja haastattelun jälkeen vuorossa on tutkiminen. Saatan pyytää sinua riisumaan osan päällysvaatteistasi, mikäli se on tarpeellista tutkimisen ja hoidon sujuvuuden kannalta. Tutkiminen koostuu yksinkertaisista liikkuvuustesteistä sekä erotusdiagnostisista testeistä. Näiden lisäksi tärkeässä roolissa osteopaattisessa tutkimisessa on palpaatio eli kudosten liikkeen ja laadun tunnusteleminen käsin. Palpaatio antaa osteopaatille paljon tärkeää informaatiota kehon kokonaistoiminnasta.

Tutkimisen jälkeen päästään siihen parhaaseen vaiheeseen, eli itse hoitoon. Osteopaattinen hoito on hellävaraista ja muovaillaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Hoitotekniikoiden työkalupakkini koostuu monipuolisista hoitotekniikoista. Näitä ovat esimerkiksi nivelmobilisaatio- ja manipulaatiotekniikat, pehmytkudostekniikat sekä hellävaraiset, kehoa kuuntelevat kraniaali- ja viskeraalitekniikat.

Hoidon lisäksi annan aina helposti toteutettavia käytännönläheisiä vinkkejä tai harjoitteita, joiden avulla saamme kaiken irti hoitokäynneistäsi. Tavoitteena on antaa sinulle avaimet jaksamisesi ja hyvinvointisi parantamiseksi jo heti ensikäynnistä lähtien. Huomioithan, että hoitokäynnin rakenne elää sinun tarpeidesi mukaan. Mikäli sinulla on tarvetta kertoa omasta taustastasi pidemmänkin aikaa, olen jatkuvasti läsnä ja kuuntelen loppuun asti.


Mitä odottaa osteopatian jatkokäynniltä?

Jatkokäynti kestää 45 minuuttia. Jatkokäynnin alussa haastattelen sinua lyhyesti. Minua kiinnostaa tietää mihin suuntaan oireesi on mennyt käyntien välissä. Pyydän sinua suorittamaan jatkokäynneilläkin muutamia liiketestejä sekä yksinkertaisia erotusdiagnostisia testejä. Tutkiminen on jatkokäynneilläkin tärkeässä osassa, jotta saan lisää infoa kehosi tilasta ja pystyn vertaamaan kehosi tilaa aikaisempiin käynteihin. Tutkimisen jälkeen saat taas hypätä hoitopöydälle. Saatan käyttää samoja tai samantyyppisiä tekniikoita kuin ensimmäiselläkin kerralla, mutta käytän varmasti myös sinulle uudenlaisia tekniikoita. Pyrin tulkitsemaan, mitä sinun kehosi tarvitsee juuri sillä hetkellä eniten.

Jokaisen keho on erilainen, jonka takia myös käyntien määrälle ei ole mitään tiettyä reseptiä. Kuitenkin hyvä yleinen ohjenuora on noin 3-4 hoitokäyntiä. Tässä ajassa pystymme jo näkemään hieman pidemmältä aikaväliltä, mihin suuntaan oireesi on edennyt.

Purentalihasten hoidon ensikäynnin rakenne

Purentalihasten hoidon ensikäynti on hyvin samanlainen rakenteeltaan kuin osteopatian ensikäynti. Haastattelu tehdään samalla tavalla ja kestää noin 15-20 minuuttia. Tutkimisessa keskitymme hartiakaaren ja kaularangan sekä purentalihaksiston ja leukanivelen kokonaistoimintaan. Hoito kohdistuu tapauksesta riippuen niska-hartiaseudun rakenteisiin sekä tietenkin niin pinnallisiin kuin syviinkin purentalihaksiin. Tekniikat ovat monipuolisia ja miellyttäviä. Syvät purentalihakset käsitellään suunsisäisesti, kumihanskat kädessä. Hoidon vaikutuksen huomaa useimmiten välittömästi hoidon jälkeen. Purukalustosi sekä niska-hartiaseutusi saattaa tuntua huomattavasti liikkuvammalta ja rennommalta.

Hoidon lopussa saat kotiohjeita, joilla pystyt rentouttamaan ja mobilisoimaan omatoimisesti purentalihaksistoa. Tämän lisäksi saat käytännön vinkkejä esimerkiksi stressinhallintaan ja oman kehon havainnointiin. Tiedostamalla oman kehosi tilan, pystyt mahdollisesti ennaltaehkäisemään ja estämään oireiden etenemisen pidemmälle.


Mitä odottaa purentalihasten hoidon jatkokäynniltä

Jatkokäynti kestää 45 minuuttia. Jatkokäynnin alussa haastattelen sinua lyhyesti. Minua kiinnostaa tietää mihin suuntaan oireesi on mennyt käyntien välissä. Alun jutteluiden jälkeen saat taas hypätä hoitopöydälle. Saatan käyttää samoja tai samantyyppisiä tekniikoita kuin ensimmäiselläkin kerralla, mutta käytän varmasti myös sinulle uudenlaisia tekniikoita.

Jäikö kysyttävää?

Jäikö kysyttävää hoidoista tai maksutavoista? Soita tai laita viestiä, vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Helppaamon toimitilat