Etkö ole ihan varma sopiiko osteopatia tai purentalihashieronta sinulle? Ei hätää, VARAA ILMAINEN 15 MIN. KONSULTAATIOPUHELU täyttämällä tämä lomake!

Palvelut ja hinnasto

Hoitokäynneilläni on aina rento, turvallinen ilmapiiri jossa voit olla oma itsesi. Olen aidosti kiinnostunut kuulemaan, miten sinä voit. Osteopaattinen hoitokokonaisuus suunnitellaan juuri sinun tavoitteidesi mukaan.

Osteopatia sopii erinomaisesti sinulle, jos haluat saada ymmärrystä ja ennen kaikkea apua vaivoihisi. Oli kyseessä sitten päänsärkyoireilu, niska-hartiaseudun kivut ja jumit, alaselkäkipu, stressi, huimaus tai muu pitkittynyt vaiva.

Maksutapana meillä käyvät korttimaksu, lahjakortti sekä hyvinvointi- ja hierontaedut (Epassi, Smartum ja Edenred).

Osteopatia & Raskausajan Osteopatia

60min

73€

Osteopatia & Raskausajan Osteopatia

75min

88€

Osteopaattinen Purentalihashieronta

45min

58€

Osteopaattinen Purentalihashieronta

60min

68€

Osteopatia & Raskausajan Osteopatia 3x Sarjakortti (60min/käynti)


204€

Osteopatia & Raskausajan Osteopatia 5x Sarjakortti (6omin/käynti)


340€

Huom. Sarjakortin voit ostaa ensimmäisen käynnin yhteydessä

Tarkemmin tarjoamistani palveluista

Osteopatian ensikäynnin rakenne

Käynti alkaa esitietolomakkeen täytöllä ja tämän jälkeen kattavalla haastattelulla (15-20 min). Haastattelussa käydään läpi nykyisen vaivan oirekuvaa sekä yleistä hyvinvointiasi (esim. uni, stressitaso, harrastukset, ravinto). Tämän lisäksi minua kiinnostaa myös mahdolliset aikaisemmat vaivat ja leikkaukset, diagnosoidut sairaudet ja lääkitykset sekä aikaisemmat hoidot. Tämä kaikki tieto on tärkeää kokonaiskuvan hahmottamisen kannalta. Älä epäröi kertoa myöskään sellaisia asioita, jotka tuntuvat sinulle vähäpätöisiltä. Se voi olla minulle osteopaattisesta näkökulmasta hyvinkin tärkeää tietoa.

Esitietolomakkeen täytön ja haastattelun jälkeen vuorossa on tutkiminen. Saatan pyytää sinua riisumaan osan päällysvaatteistasi, mikäli se on tarpeellista tutkimisen ja hoidon sujuvuuden kannalta. Tutkiminen koostuu yksinkertaisista liikkuvuustesteistä sekä erotusdiagnostisista testeistä. Näiden lisäksi tärkeässä roolissa osteopaattisessa tutkimisessa on palpaatio eli kudosten liikkeen ja laadun tunnusteleminen käsin. Palpaatio antaa osteopaatille paljon tärkeää informaatiota kehon kokonaistoiminnasta.

Tutkimisen jälkeen päästään siihen parhaaseen vaiheeseen, eli itse hoitoon. Osteopaattinen hoito on hellävaraista ja muovaillaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Hoitotekniikoiden työkalupakkini koostuu monipuolisista hoitotekniikoista. Näitä ovat esimerkiksi nivelmobilisaatio- ja manipulaatiotekniikat, pehmytkudostekniikat sekä hellävaraiset, kehoa kuuntelevat kraniaali- ja viskeraalitekniikat.

Hoidon lisäksi annan aina helposti toteutettavia käytännönläheisiä vinkkejä tai harjoitteita, joiden avulla saamme kaiken irti hoitokäynneistäsi. Tavoitteena on antaa sinulle avaimet jaksamisesi ja hyvinvointisi parantamiseksi jo heti ensikäynnistä lähtien. Huomioithan, että hoitokäynnin rakenne elää sinun tarpeidesi mukaan. Mikäli sinulla on tarvetta kertoa omasta taustastasi pidemmänkin aikaa, olen jatkuvasti läsnä ja kuuntelen loppuun asti.


Mitä odottaa osteopatian jatkokäynniltä?

Jatkokäynnin alussa haastattelen sinua lyhyesti. Minua kiinnostaa tietää mihin suuntaan oireesi on mennyt käyntien välissä. Pyydän sinua suorittamaan jatkokäynneilläkin muutamia liiketestejä sekä yksinkertaisia erotusdiagnostisia testejä. Tutkiminen on jatkokäynneilläkin tärkeässä osassa, jotta saamme lisää infoa kehosi tilasta ja pystymme vertaamaan kehosi tilaa aikaisempiin käynteihin. Tutkimisen jälkeen saat taas hypätä hoitopöydälle. Saatan käyttää samoja tai samantyyppisiä tekniikoita kuin ensimmäiselläkin kerralla, mutta käytän varmasti myös sinulle uudenlaisia tekniikoita. Pyrin tulkitsemaan, mitä sinun kehosi tarvitsee juuri sillä hetkellä eniten.

Purentalihasten hoidon ensikäynnin rakenne

Purentalihasten hoidon ensikäynti on hyvin samanlainen rakenteeltaan kuin osteopatian ensikäynti. Haastattelu tehdään samalla tavalla ja kestää noin 15-20 minuuttia. Tutkimisessa keskitymme hartiakaaren ja kaularangan sekä purentalihaksiston ja leukanivelen kokonaistoimintaan. Hoito kohdistuu tapauksesta riippuen niska-hartiaseudun rakenteisiin sekä tietenkin niin pinnallisiin kuin syviinkin purentalihaksiin. Tekniikat ovat monipuolisia ja miellyttäviä. Syvät purentalihakset käsitellään suunsisäisesti, kumihanskat kädessä. Hoidon vaikutuksen huomaa useimmiten välittömästi hoidon jälkeen. Purukalustosi sekä niska-hartiaseutusi saattaa tuntua huomattavasti liikkuvammalta ja rennommalta.

Hoidon lopussa saat kotiohjeita, joilla pystyt rentouttamaan ja mobilisoimaan omatoimisesti purentalihaksistoa. Tämän lisäksi saat käytännön vinkkejä esimerkiksi stressinhallintaan ja oman kehon havainnointiin. Tiedostamalla oman kehosi tilan, pystyt mahdollisesti ennaltaehkäisemään ja estämään oireiden etenemisen pidemmälle.


Mitä odottaa purentalihasten hoidon jatkokäynniltä

Jatkokäynnin alussa haastattelen sinua lyhyesti. Minua kiinnostaa tietää mihin suuntaan oireesi on mennyt käyntien välissä. Alun jutteluiden jälkeen saat taas hypätä hoitopöydälle. Saatan käyttää samoja tai samantyyppisiä tekniikoita kuin ensimmäiselläkin kerralla, mutta käytän varmasti myös sinulle uudenlaisia tekniikoita.

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä vaikka heti!